Mangler du oprydningshjælp?

Måske er du startet, måske er du ikke? Uanset hvor du er i processen, så kan jeg hjælpe dig. Uanset hvor det er hele hjemmet, der trænge til oprydningshjælp eller det er et enkelt rum, du bare aldrig er kommet i gang med, så kan jeg hjælpe dig. 
Jeg tilbyder også min hjælp til oprydning for erhvervskunder og jeg har stor erfaring med at hjælpe med oprydning i både private hjem, i virksomheder samt i det offentlige. Jeg har allerede hjulpet mange kunder i området omkring Gjern, Silkeborg, Skanderborg og Aarhus, men jeg kører også gerne længere væk mod betaling for transportudgifter.

 

Ring i dag på 26 27 43 77

 

 

Professionel hjælp til oprydning

Jeg er certificeret af Marie Kondo i KonMari-metoden og jeg kan derfor tilbyder professionel hjælp til oprydning. Jeg kan både hjælpe dig via mail/opkald eller jeg kan komme hjem til dig og hjælpe dig igennem hele processen med oprydning. Uanset hvordan du ønsker min hjælp og hvor du er i processen, så hjælper jeg dig til mentalt og økonomisk overskud. 

Hjælp til oprydning og indretning

Jeg tilbyder hjælp til oprydning og samtidig med tilbyder jeg også hjælp til indretning af dit hjem, så de ting du beholder har en plads. På den måde er det nemmere at holde den orden, som vi laver sammen og alt er til at finde, fordi alt har en plads. Når du har fået min hjælp til oprydning, så får du mere overskud i hverdagen og du vil opleve at være mindre stresset, fordi der ikke er rod omkring dig. 

Få hjælp til oprydning i hjemmet

Har du spørgsmål eller ønsker du at få hjælp til oprydning i hjemmet, så er du altid velkommen til at kontakte mig til en afklarende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til mere orden i dit hjem og overskud i hverdagen.

Du kan kontakte mig ved at ringe på telefon 26 27 43 77 eller du kan sende en mail til mirjam@rydheltop.dk. Du har også mulighed for at udfylde en kontaktformular og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Priser

Til alle som bor inden for området; Silkeborg, Aarhus, Viborg, Skanderborg, Herning, Horsens, Djursland, Aalborg, Ringkøbing er kørslen indregnet. Ring til mig ved tvivl 26274377.

Din investering i livsforvandlende oprydning med KonMari metoden er:

For en dag af fem timers KonMari 4.500 kr.
Et besøg kan være det du har brug for, for at komme igang, og så fortsætte selv. Et besøg kan også være med den kategori, du er gået i stå med.

For tre dage, af fem timers KonMari 12.000 kr.
Hvis du bor i en lille lejlighed, kan tre dage være nok til at du når igennem alle dine ting. Så har du et helt nyt overblik og overskud, både mentalt og økonomisk.

Afhængig af hvor meget du har der skal ryddet op i og organiseres, kan det være en eller flere portioner af tre dage, du har brug for.


Hvis det er svært at betale på en gang, så kan vi aftale et fast beløb hen over nogle måneder.

Alle beløb er inkl. moms. Jeg kører i hele landet. Jeg bor i midt/øst jylland, så hvis du bor langt væk fra mig, vil jeg opfordre dig til at købe minimum tre dag i streg, så det hele ikke går op i kørsel.

Ring i dag på 26 27 43 77

 

Inden for en time i bil er transport inkluderet.
Mellem en time og halvanden time koster transporten 1.000 kr.
Over halvanden time koster transporten 2.900 kr.
Hvis du bor så langt væk at du skal betale 2.900 kr. i transportudgifter, så er det et engangsbeløb. Uanset om du køber en eller tre dage samlet. 

Tast min adresse: Falkenkær 3, 8883 Gjern, ind i googlemaps og se om, eller hvad du skal betale i transport. Ring ved tvivl.

Se på Google Maps om, eller hvad du skal betale i transport. Ring ved tvivl.