Mangler du hjælp til oprydning? Måske er du startet, måske er du ikke? Uanset hvor du er i processen, så kan jeg hjælpe dig. Uanset hvor det er hele hjemmet, der trænge til oprydning eller det er et enkelt rum, du bare aldrig er kommet i gang med, så kan jeg hjælpe dig. 
Jeg tilbyder også min hjælp til oprydning for erhvervskunder og jeg har stor erfaring med at hjælpe med oprydning i både private hjem, i virksomheder samt i det offentlige. Jeg har allerede hjulpet mange kunder i området omkring Gjern, Silkeborg og Aarhus, men jeg kører også gerne længere væk med betaling for transportudgifter. 

Professionel hjælp til oprydning

Jeg er certificeret af Marie Kondo i KonMari-metoden og jeg kan derfor tilbyder professionel hjælp til oprydning. Jeg kan både hjælpe dig via mail/opkald eller jeg kan komme hjem til dig og hjælpe dig igennem hele processen. Uanset hvordan du ønsker min hjælp og hvor du er i processen, så hjælper jeg dig til mentalt og økonomisk overskud. 

Hjælp til oprydning og indretning

Jeg tilbyder hjælp til oprydning og samtidig med tilbyder jeg også hjælp til indretning af dit hjem, så de ting du beholder har en plads. På den måde er det nemmere at holde den orden, som vi laver sammen og alt er til at finde, fordi alt har en plads. Når du har fået min hjælp til oprydning, så får du mere overskud i hverdagen og du vil opleve at være mindre stresset, fordi der ikke er rod omkring dig. 

Få hjælp til oprydning i hjemmet

Har du spørgsmål eller ønsker du at få hjælp til oprydning i hjemmet, så er du altid velkommen til at kontakte mig til en afklarende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til mere orden i dit hjem og overskud i hverdagen.
Du kan kontakte mig ved at ringe på telefon 26 27 43 77 eller du kan sende en mail til mirjam@rydheltop.dk. Du har også mulighed for at udfylde en kontaktformular og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.