Mangler du oprydningshjælp?

Har du brug for hjælp til at rydde op i dit rod? Som erfaren oprydningskonsulent står jeg klar til at hjælpe dig med at skabe orden og overskuelighed i dit hjem. Jeg er dedikerede til at levere en oprydningsoplevelse af høj kvalitet, der vil efterlade dig som en glad og tilfreds kunde. Når du vælger Ryd Helt Op, kan du forvente service udover det sædvanlige, hvor jeg tilpasser oprydning ud fra dine behov og ønsker.


Jeg tilbyder også min hjælp til oprydning for erhvervskunder og jeg har stor erfaring med at hjælpe med oprydning i både private hjem, i virksomheder samt i det offentlige. Jeg har allerede hjulpet mange kunder i området omkring Gjern, Silkeborg, Skanderborg og Aarhus, men jeg kører også gerne længere væk mod betaling for transportudgifter.

Ring i dag på 26 27 43 77

 

Professionel hjælp til oprydning

Jeg er stolt af at være certificeret af Marie Kondo i KonMari-metoden og kan derfor tilbyder professionel hjælp til oprydning. Jeg kan både hjælpe dig via mail eller opkald, hvor jeg guider dig gennem processen. En anden mulighed er at jeg kommer hjem til dig og hjælper dig i dit hjem. Uanset hvordan du ønsker min hjælp, og hvor du er i processen, så hjælper jeg dig til mentalt og økonomisk overskud.

Hjælp til oprydning og indretning

Oprydning kan være en overvældende opgave, som kan være svær at finde tid til og ikke mindst overskue. Udover oprydning tilbyder jeg også hjælp til indretning af dit hjem, der opfylder dine forventninger. Jeg vil hjælpe dig med at sortere og organisere dine ting, så du kan genfinde roen og følelsen af harmoni i dit hjem. Med min hjælp som oprydningskonsulent, kan du kombinere oprydning med indretning og dermed skabe fornyet energi, da jeg får rodet til at forsvinde. 

Få hjælp til oprydning i hjemmet

Har du spørgsmål eller ønsker du at få hjælp til oprydning i hjemmet, så er du altid velkommen til at kontakte mig til en afklarende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig til mere orden i dit hjem og overskud i hverdagen.

Du kan kontakte mig ved at ringe på telefon 26 27 43 77 eller du kan sende en mail til mirjam@rydheltop.dk. Du har også mulighed for at udfylde en kontaktformular og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

1

2

Priser

Til alle som bor inden for området; Silkeborg, Aarhus, Viborg, Skanderborg, Herning, Horsens, Djursland, Aalborg, Ringkøbing er kørslen indregnet. Ring til mig ved tvivl 26274377.

Din investering i livsforvandlende oprydning med KonMari metoden er:

For en dag af fem timers KonMari 4.500 kr.
Et besøg kan være det du har brug for, for at komme igang, og så fortsætte selv. Et besøg kan også være med den kategori, du er gået i stå med.

For tre dage, af fem timers KonMari 12.000 kr.
Hvis du bor i en lille lejlighed, kan tre dage være nok til at du når igennem alle dine ting. Så har du et helt nyt overblik og overskud, både mentalt og økonomisk.

Afhængig af hvor meget du har der skal ryddet op i og organiseres, kan det være en eller flere portioner af tre dage, du har brug for.


Hvis det er svært at betale på en gang, så kan vi aftale et fast beløb hen over nogle måneder.

Alle beløb er inkl. moms. Jeg kører i hele landet. Jeg bor i midt/øst jylland, så hvis du bor langt væk fra mig, vil jeg opfordre dig til at købe minimum tre dag i streg, så det hele ikke går op i kørsel.

Ring i dag på 26 27 43 77

 

Inden for en time i bil er transport inkluderet.
Mellem en time og halvanden time koster transporten 1.000 kr.
Over halvanden time koster transporten 2.900 kr.
Hvis du bor så langt væk at du skal betale 2.900 kr. i transportudgifter, så er det et engangsbeløb. Uanset om du køber en eller tre dage samlet. 

Tast min adresse: Falkenkær 3, 8883 Gjern, ind i googlemaps og se om, eller hvad du skal betale i transport. Ring ved tvivl.

Se på Google Maps om, eller hvad du skal betale i transport. Ring ved tvivl.