Kommende foredrag og kurser

Vær med i KonMari facebook gruppen, som skriver på dansk - Spark Joy DK. Der kan du blive inspireret, og dele din KonMari oprydnings erfaringer.
Kommende foredrag

Torsdag 17 januar i Aarhus

"I sommer læste jeg en artikel omkring KonMari metoden og besluttede, at jeg ville bruge efteråret på at rydde helt op derhjemme. Skæbnen ville så, at jeg i slutningen af August mødte Mirjam Søndberg-Madsen, der var den første her i Danmark, der blev uddannet i metoden. Så jeg hyrede hende til at hjælpe mig med processen. Det er der både kommet en rigtig fed oprydningsprocess og et nyt venskab ud af."

Den 17. januar holder vi et foredrag sammen i Aarhus, hvor Mirjam fortæller om KonMari metoden og jeg supplerer med anekdoter fra min egen oprydningsprocess, samt fortæller om hvad det har betydet for min hverdag at få ryddet helt op.

Du kan tjekke eventet herunder, hvis du vil vide mere. 

Ved nok interesse, starter der et kursus hold, som følges i at få ryddet op efter KonMari metoden. 
- Janni Ide Daugaard

Kommende event

Tirsdag 22 januar kl. 19.00-21.00, Silkeborg

  • Sted: Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Sal B
  • Pris: Kr. 100 - AOF Silkeborg sælger billetter.

Der starter et kursus hold tirsdag d. 29 januar, i Silkeborg, igennem AOF.

Kommende event

Mandag 25 februar kl. 19.00-21.00, Nørresundby

  • Sted: AOF, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby

Den magiske metode til oprydning og udvikling
Er du træt af at have for mange ting, rod, spildtid og dårlig økonomi? Vil du have overskud og frihed, både mentalt og økonomisk? Den japanske oprydningsguru Marie Kondo er kvinden bag Kon Mari metoden, der lærer dig at beholde det som er godt at have i dit liv og så give slip på resten! Når du foretager en dramatisk omorganisering af hjemmet får du også dramatiske forandringer i din livsstil og i dit perspektiv! Tør du? Metoden siges også at give bedre økonomi! Du introduceres denne aften til metoden og dens fremgangsmåde, der her sine egne ”særlige” regler og veje. Efterfølgende får du også muligheden for personligt at arbejde videre med metoden.

I Ålborg starter der et kursus hold, som følges i rydde op efter KonMari metoden, med mulighed for tilmelding efter foredraget.

Kontakt mig på telefon 2627 4377, hvis du vil have en snak. Du er også velkommen til at skrive til mig på kontakt@rydheltop.dk. Læs hvad tidligere kunder har udtalt sig om RydHeltOp her.


Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du vide hvordan du får orden og overskud? Så giv mig din e-mail adr. Jeg lover at passe godt på den. Du kan altid afmelde dig.