Kommende foredrag og kurser

Vær med i KonMari facebook gruppen, som skriver på dansk – Ryd helt op med KonMari metoden. Der kan du blive inspireret, og dele din KonMari oprydnings erfaringer.

Onlinekursus – Starter 1. oktober

Lev lettere med KonMari

På dette onlinekursus lærer jeg dig, at rydde op ved hjælp af KonMari-metoden. Jeg støtter og rådgiver dig igennem hele processen – alle fem kategorier – og efter kurset har du det hjem, som du drømmer om med plads, ro og overskud til de ting, der er vigtige for dig.

Kurset starter i september og foregår på Facebook. Det er et intensivt kursus med undervisning hen over fem måneder. 

Kurset er bygget op med videoundervisning, sparing på Facebook og i alt syv livetimer med mig, hvor vi taler om det, der er vigtigt for dig og de andre kursusdeltagere.

Undervisningen er delt op i følgende moduler:

 • Sæt mål – hvad er målet med din oprydning. Her finder du din motivation.
 • Beklædning – første kategori – jeg guider og råder dig igennem processen.
 • Bøger – anden kategori – jeg hjælper dig igennem, ligegyldigt om du har et helt hjemmebibliotek eller blot en enkelt hylde.
 • Papir – tredje kategori – Det kan være svært at føle glæde for sine papirer, men jeg guider dig igennem processen.
 • Komono (diverse) – fjerde kategori – Denne kategori indeholder alt det, der ikke er en del af de andre kategorier. Den er så stor og omfattende, at der derfor er afsat mere tid til denne kategori.
 • Sentimentale – femte kategori – Denne kategori indeholder alle de ting, du har særlige følelser omkring. Det er den sværeste kategori, men jeg støtter og guider dig igennem hele processen.
 • Slutteligt følges der op på hele processen og jeg kommer med gode råd og ideer til, hvordan du sikre, at din nye orden holder fremover.

Programmet for de fem måneders undervisning kommer snart, så følg med her på siden. 

Vil du være sikker på at få besked, når programmet er klar eller allerede nu blive skrevet på ventelisten, så tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på denne side.

Læs mere ...
Kommende foredrag – Lørdag d. 20 marts 2021

Lettere at leve bæredygtigt med KonMari

Kom til Fair Festival i Aarhus 19.-21. marts 2021, hvor jeg holder foredrag lørdag den 20. marts kl. 11.30-12.45 i Ridehuset Aarhus. Jeg fortæller om, hvordan det at “KonMari dit liv”, kan hjælpe dig og gøre det lettere at leve mere bæredygtigt.

Jeg er med på messen alle tre dag (19.-21. marts), hvor jeg står på RydHeltOp´s messestand, så kig forbi og få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig til et lettere og mere bæredygtigt liv.


Her under ses et lille udsnit af mine tidligere arrangementer

Tidligere foredrag – 23. januar 2020 i Aarhus

Lettere liv med KonMari

Kom og hør, hvordan du får lethed og overblik med KonMari.

Slip af med det, der forhindre dig i at finde tid til det, du helst vil. Få et bedre overblik både mentalt og økonomisk. Hør hvordan, når Mirjam fortæller om KonMari metoden og nogle af de mennesker, hun har hjulpet til et lettere og bedre liv.

Det er livsforvandlende at gå igennem alt hvad man ejer. For du kommer til at lærer dig selv meget bedre at kende, og bevæger dig der hen hvor du vil være.

Måske er det lige det du har brug for at høre om, for at nå dine mål for 2020.

Mirjam er specialist i oprydning og gode systemer og uddannet af Marie Kondo i KonMari metoden.

Tidligere foredrag – 16. januar 2020 i Silkeborg

Lettere liv med KonMari

Er du træt af rod og pres? Kom og hør, hvordan du får lethed og overblik med KonMari

Slip af med det der forhindre dig i at finde tid til det du helst vil. Få et bedre overblik både mentalt og økonomisk.

Hør hvordan, når Mirjam fortæller om KonMari metoden og nogle af de mennesker hun har hjulpet til et lettere og bedre liv. Det er livsforvandlende at gå igennem alt, hvad man ejer. For du kommer til at lærer dig selv meget bedre at kende, og bevæger dig der hen hvor du vil være.

Måske er det lige det, du har brug for at høre om, for at nå dine mål for 2020.

Mirjam er specialist i oprydning og gode systemer og uddannet af Marie Kondo i KonMari metoden.

Tidligere foredrag – 14. november 2019

PLAN A arrangere: RYD HELT OP

 • Sted: Voel Skole, Højgårdsvej 4
 • Tid: kl. 19:30 – 21:30
 • Pris: Kr. 75 – AOF Silkeborg sælger billetter.

– Bliver du nogle gange træt eller overvældet af ting du skal forholde dig til?
– Roder det nogle gange i dit hoved og hjem?

Så kom og hør, hvordan det er at rydde op, kan hjælpe dig til mere mentalt overskud, og tættere på et liv efter dine værdier.

Vi får besøg af KonMari konsulenten Mirjam Madsen. Mirjam er den første certificerede KonMari konsulent i Danmark. Med sit firma “RydHeltOp”, tager hun ud og hjælper andre med at få skabt ro, orden og overskuelighed i deres liv.

Vi glæder os til en hyggelig og inspirerende aften.

Ses vi?
Plan A, Stine Rungstøm, Karin Wienberg, Randi Mellergaard og Lisbeth Frølund.

Tidligere event – 13. november 2019

Dit fysiske møde med verden, AROS

“Betydningen af at ordne genstande/ting/objekter i sit liv, og hvad det frigiver af energi for et menneske ikke at skulle gå i dialog med alt for mange TING.”
Er noget af det jeg skal bidrage med til denne debataften.

Glæder mig til dialogen med de andre paneldeltagere.

Ting taler til os – om vi vil det eller ej. Det understreger ARoS’ aktuelle udstilling ”Objects of Wonder”.

Men hvad sker der egentlig med mennesker, når vi møder verden fysisk? Når form giver ideer og ideer tager form.

Hvorfor er det vigtigt, at vi kan konkretisere, formgive og legemliggøre alt det store, der endnu ikke har form? Og hvorfor trives vi med at MÆRKE den verden, vi er en del af? Kramme den, røre den og interagere fysisk med den?

Det vil samtalen i november måneds udgave af Livemagasinet tage udgangspunkt i.

Se facebook begivenheden:
https://www.facebook.com/events/2475659862483300/

Tidligere event – 25. februar 2019

Den magiske metode til oprydning og udvikling

 • Sted: AOF, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby

Den magiske metode til oprydning og udvikling
Er du træt af at have for mange ting, rod, spildtid og dårlig økonomi? Vil du have overskud og frihed, både mentalt og økonomisk? Den japanske oprydningsguru Marie Kondo er kvinden bag Kon Mari metoden, der lærer dig at beholde det som er godt at have i dit liv og så give slip på resten! Når du foretager en dramatisk omorganisering af hjemmet får du også dramatiske forandringer i din livsstil og i dit perspektiv! Tør du? Metoden siges også at give bedre økonomi! Du introduceres denne aften til metoden og dens fremgangsmåde, der her sine egne ”særlige” regler og veje. Efterfølgende får du også muligheden for personligt at arbejde videre med metoden.

I Ålborg starter der et kursus hold, som følges i rydde op efter KonMari metoden, med mulighed for tilmelding efter foredraget.

Kontakt mig på telefon 2627 4377, hvis du vil have en snak. Du er også velkommen til at skrive til mig på kontakt@rydheltop.dk. Læs hvad tidligere kunder har udtalt sig om RydHeltOp her.

Tidligere foredrag – 17. januar 2019

Foredrag med en, der har ryddet helt op med KonMari

“I sommer læste jeg en artikel omkring KonMari metoden og besluttede, at jeg ville bruge efteråret på at rydde helt op derhjemme. Skæbnen ville så, at jeg i slutningen af august mødte Mirjam Madsen, der var den første her i Danmark, der blev uddannet i metoden. Så jeg hyrede hende til at hjælpe mig med processen. Det er der både kommet en rigtig fed oprydningsprocess og et nyt venskab ud af.”
– Janni Ide Daugaard, indehaver af Matrika.

Den 17. januar holder vi et foredrag sammen i Aarhus, hvor Mirjam fortæller om KonMari metoden og Janni supplerer med anekdoter fra sin egen oprydningsprocess. Janni fortæller også om, hvad det har betydet for hendes hverdag at få ryddet helt op.

Du kan tjekke eventet herunder, hvis du vil vide mere. 

Ved nok interesse, starter der et kursus hold, som følges i at få ryddet op efter KonMari metoden. 


Få tilbud, inspiration og hjælp til din oprydning.

Tilmeld dig, mit nyhedsbrev og få en tjekliste der giver dig overblik og fokus. God oprydningsfestival.