Lettere at leve bæredygtigt med KonMari

Kom til Fair Festival i Aarhus 19.-21. marts 2021, hvor jeg holder foredrag lørdag den 20. marts kl. 11.30-12.45 i Aarhus Congres Center.

Jeg er med på messen alle tre dag, hvor jeg står på RydHeltOp´s messestand, så kig forbi og få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig til et lettere og mere bæredygtigt liv.

Foredraget: “Lær, hvordan det at rydde op fører til, at du lettere kan leve mere bæredygtigt.”

Mirjam Madsen: Professionel oprydningskonsulent siden 2016 i firmaet RydHeltOp.
Uddannet og certificeret af Marie Kondo i KonMari-metoden.


Forestil dig dit hjem kun med ting, du enten er glad for, eller som er meningsfulde for dig at have.
Du vil altid kunne finde dine ting, og du vil fremadrettet kun købe det, du mangler. Det er slut med at købe ting, du havde glemt, du havde, eller som du bare ikke kan finde. Du vil begynde at forbruge anderledes. Slut med fejlkøb af tøj, mad m.m., fordi du ved, hvad for noget tøj du er glad for at gå i, og hvilke madvarer du får tilberedt.

Se for dig, hvad det vil give dig at have overskud til at leve efter dine værdier, det er bæredygtighed på flere plan, både ift. din mentale balance, socialt og ift. miljøet.

Jeg underviser dig i metoden til, hvordan du kan komme derhen, så din drøm bliver til virkelighed. Der er arbejdsark du kan skrive på, så du har en konkret målsætning for din oprydning i dit hjem.


Det er hendes metode kaldet KonMari-metoden, jeg vil undervise dig i. Der vil være inspirerende billeder fra nogle af de mange hjem, jeg har været i, hvor jeg har hjulpet mine kunder til at få orden, finde ro og skabe overblik.


Dette undervisende foredrag blev holdt på Conscious fashion week i Domen på havnen i 2019, hvor Helle Tølbøl og Kristine Overgaard Nielsen hørte det. De syntes, det passede super godt ind i Fair Festivalen, og jeg er enig, og har glædet mig meget til at være med.

Mange af os har lyst til at leve mere bæredygtigt, men det kan virke uoverskuelig at føre det ud i praksis.

Jeg giver dig en plan for hvordan, det kan lade sig gøre.

Se mere om dette event her