Altid glade og tilfredse kunder

Her på siden kan du læse nogle af mine kunders udtalelser.
Udtalelse fra Combitherm, Morten Hansen, Regional Sales Manager

“1; Hvordan havde du det med dit skrivebordsområde før jeg kom?
Det var for rodet og uoverskueligt, havde lidt opgivet, kunne ikke rigtig huske hvor tingene lå, alt for meget gammelt var gemt

2; Hvad syntes du om måden jeg hjalp dig på?
Superfin personlig rådgivning, fik flere info end forventet, vi gik godt i spænd den dag.

3; Hvordan har du det nu her bagefter med dit skrivebord?
Jeg føler at jeg har et bedre overblik i skrivebordsområdet, er glad for at det ikke roder, det giver et andet indtryk, jeg vil helt klart forsøge at holde denne stil fremover😊

Jeg har talt med Morten her ca. tre måneder efter, og det system han fik den dag jeg var forbi, holder endnu. Han nyder enkeltheden, og det overskud hans orden og system giver ham.”

Orden på depotrummet

“Jeg har skullet ha ryddet op på mit kaotiske depot længe, har tænkt det skal jeg bare lige har gjort …. men det er ikke blevet. Jeg valgte at bestille Mirjam i 3 timer. Vi var igang & Mirjam hjalp mig med at være tydelig på, hvad jeg har brug for fortsat & hvad jeg kan sige “farvel” til.

Den største hjælp for mig var, at hun tog fra – så når jeg havde besluttet om jeg skulle gemme eller sige farvel så kom genstanden væk fra mig. Enten ud i traileren til lossepladsen eller bunken til genbrug eller det hjørne med det jeg vil gemme.

3 timer senere og efter 2 læs til lossepladsen/genbrug var mit depot fantastisk ….. jeg nyder det hver gang jeg er forbi det rum & mærker en lethed i mit sind.

Gi dig selv plads både i dit ydre & indre hus & inviter Mirjam.”

– Venlig hilsen Lene Myhre

Vis mere
Orden i skabe på flere etager

Hvorfor ville du gerne have hjælp til at rydde op?
At få ryddet op i mine skabe er noget jeg har villet i lang tid. Men jeg fik det ikke gjort. Før du kom håbede jeg på at komme godt i gang med at rydde op. Det kom jeg, og oven i det fik jeg lyst og overskud til det, selvom at jeg var i en periode med mangel på overskud.

Da du var der lærte jeg en teknik til at rydde op. Værktøjer til hvordan jeg rydder op og hvordan jeg gør det effektivt.

Hvad syntes du om min hjælp?
Du tog fra, så jeg kunne koncentrerer mig om at sortere, jeg skulle vælge hvad jeg ville beholde og hvad der skulle ud. Du viste vej og det der skulle ud, fik du sorteret og båret væk så oprydningen var effektiv. Vi nåede længere med oprydningen end jeg havde regnet med. Når jeg gik i stå hjalp du mig videre. Jeg var meget glad for din hjælp.

Hvad er anderledes her bagefter?
Jeg tænkte inden at det var hårdt at komme i gang fordi det er et stort arbejde at rydde op. Men det letter og giver en glæde. Jeg syntes at det er lækkert at kunne finde mine ting når jeg skal bruge dem. Det sparer tid.

– Privat kunde

Vis mere
Overblik i tøjskabet

Hvorfor ville du gerne have ryddet op i dit tøjskab?
Fordi der var tøj jeg ikke havde brugt i flere år. Jeg ville gerne have hjælp til at finde ud af hvad jeg skulle beholde og hvad der skulle ud.

Hvordan var det undervejs?
Jeg opdagede flere stykker godt tøj jeg havde glemt at jeg havde. De har erstattet noget af det meget slidte yngling støj. Det var befriende at tage en beslutning, at tage en grundig vurdering over hele stakken med tøj på en gangen. Det gik hurtigt og det var fint at det der skulle ud kom direkte i genbrug med det samme, så var det væk.

Hvad her bagefter?
Jeg har fået et nyt overblik nu. Selvom at der røg meget ud (ca. 50%), så har jeg hvad jeg har brug for af tøj. Lidt sjovt at der er så meget luft og plads i skabet nu, at jeg kan se alt hvad jeg har.

Er der virkelig ikke noget tøj på øverste hylde bagerst?
Nej der er kun luft.

Vis mere
Nu med orden i sit køkken

Efter besøg af Mirjam har jeg ikke kun sagt farvel til de ting som ikke længere havde værdi for mig. Jeg er også blevet meget mere målrettet i mine indkøb, og laver ikke længere værdiløse fejlkøb.

Jeg er kommet af med mange ting, som jeg engang var glad for, og derfor stod i mine skabe. De havde ikke længere en funktion i mit liv, og derfor stjal de bare plads i mine skabe.

Oprydning med Mirjam, er ikke bare en almindelig oprydning af ting, men også en oprydning i, erkendelsen af, hvilke behov jeg har i hverdagen.

Mirjam er god til at gennemskue og bruge de opbevaringsmuligheder der allerede er tilgængelige i huset. Jeg blev ikke bedt om at investere i dyre opbevaringsløsninger.

Mirjam har hjulpet mig med at rydde op i mine køkkenskabe. Hun har hjulpet til at tingen nu er opbevaret overskueligt og tilgængeligt. Jeg hars feåt en helt ny glæde ved madlaving.

Efter oprydningen med Mirjam, er den daglige oprydning blevet meget mere effektiv og overskuelig, hvilket er en stor kilde til glæde og overskud i hverdagen.

– Privatkunde”

Vis mere
Meget langt på kort tid

“At få hjælp af Mirjam til oprydning føles ubesværet og er en stor hjælp, og man kommer meget langt på kort tid.”

– Annemette Lahrmann

Alting sker meget hurtigere

“Det er meget hurtigere at tømme opvaskemaskine nu, og vi får oftere ryddet helt væk efter aftensmaden efter KonMari oprydning.”

– Søren Krappe

Overskud til det hele

“Vi laver oftere mad fra bunden af nu, før købte vi oftere delvist færdig mad eller færdigretter. Vi spiser sundere nu, fordi vi har overskud til det, med et køkken der er orden i.”

– Privatkunde

Orden i Tømmerhandlen, XL Byg

”Mirjam har god forståelse for forretningen, og byder ind med systemer og arbejdsgange, som bidrager positivt til hverdagen. Mirjam har ikke branchekendskab, men formår at stille de rigtige – og ”frække” spørgsmål” – som bidrager til bedre bundlinje.

Udover orden og arbejdsgange, har Mirjam også fokus på kundetilfredshed og godt arbejdsmiljø for personalet. Mirjam byder ind med stor energi og gennemslagskraft, og er god til at få personalet med i processen. En god investering, som har kort tilbagebehandlingstid.

– Direktør Kurt Buhl, Tømmergaarden, Gjern – En del af XL Byg

Vis mere

Få tilbud, inspiration og hjælp til din oprydning.

Tilmeld dig, mit nyhedsbrev og få en tjekliste der giver dig overblik og fokus. God oprydningsfestival.