• Rydheltop KonMari

    Om RydHeltOp

    Jeg har selv fået så meget god hjælp, til at leve med mere overskud igennem KonMari metoden, at jeg gerne vil hjælpe andre til det samme.

    Da muligheden for en KonMari uddannelse bød sig, var det derfor oplagt for mig at tage afsted. Det har givet mig netværk af kollegere i hele verden. Jeg er den første certificerede KonMari konsulent i Danmark og nr. 68 i verden uden for Japan. Jeg laver både oprydningsforløb som er intensive og hen over flere måneder. Rejser gerne både i og uden for Danmark.

Hvem er jeg?

Mirjam Madsen

Jeg elsker at hjælpe mennesker til et liv med mere overskud og tid det vigtigste i livet. En metode til det er at få ryddet op, med brug af KonMari metoden. Siden jeg blev færdiguddannet i 2004, som pædagog, har jeg været optaget af hvad ro og orden gør ved os. Både på mine arbejdspladser og hjemme.

Den mest effektive og langtidsholdbare metode jeg har prøvet, og jeg har prøvet mange, er KonMari metoden.

Marie Kondo som er forfatter til bogen; Magisk oprydning underviste os. Det eneste magiske ved metoden er følelsen bagefter. Min tilgang er helt jordnær og praktisk. Bogen er udgivet på 42 sprog og har solgt mere end 8 millioner eksemplarer. Hun blev udnævnt som en af de 100 mest vigtige personer i år 2015. Jeg har ryddet op med både børn, unge, voksne, handicappede, psykisk syge og raske. Jeg arbejder under tavshedspligt og oprydning giver som regel anledning til mange snakke. Det har jeg det fint med. Jeg bor i Gjern med min mand og to børn.


Hvordan foregår det?
Til en start kan du se billeder og læse om mig her inde. Så vil vi enten tale eller skrive sammen - afhængigt af hvad du helst foretrækker.
Jeg kommer ud til dig, og vi ser på det der skal ryddes op i. Vi lægger en plan og går i gang med at rydde ud og op sammen.
Du er med hele tiden og bestemmer, hvad der skal beholdes og hvad der skal ud. Jeg hjælper dig med at det går let, og få tingene gjort hurtigt.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du vide hvordan du får orden og overskud? Så giv mig din e-mail adr. Jeg lover at passe godt på den. Du kan altid afmelde dig.