Jeg kan hjælpe dig i mange situationer, her er beskrevet nogle. Ring endelig hvis du har spørgsmål på 26274377.

Familien

Livet er for kort til stress, skældud og spildtid. Rod stresser og stress presser os og slider på relationerne. Hvis gode relationer og tid til gode ting er vigtigt så kan jeg hjælpe med at få håndteret rod i dybden. Så dybt at det er gjort en gang for alle. KonMari dit hjem og få tid og plads til det som er vigtigt for dig.

Fra stort til mindre

Det kan være uoverskueligt at finde ud af hvad der skal med og hvad der skal ud. Jeg kan hjælpe med overblikket og er med i den praktiske udførelse. Jeg kan også hjælpe dig med at hjælpe din mor eller far i processen med at komme på plejehjem.

Overskud både mentalt og økonomisk

Er du træt af at have for mange ting? Er du træt af at mangle plads, tid og penge til at lave det du elsker? Hvis ja, så kan jeg hjælpe dig ved at rydde ud og op i dine ting, det vil give dig et fornyet overblik og klarsyn til at tage gode til- og fravalg fremover. Og hjælpe dig til mere lethed og overskud og med mere tid til det som giver mening for dig.

Flyttehjælp

Hvad skal med videre? Det der ikke skal med, skal det sælges, doneres eller smides ud. Den skelnen kan jeg hjælpe med. Og alt det praktiske omkring det.

Folk med rengøringshjælp

Få mere rengøring for pengene ved at have et hjem som er ryddet op. Ryddet op på en måde som holder i længden. Alt får en plads og du kan nemt finde dine ting.

I hus til halsen

Har du længe haft dit hus til salg? Så kan jeg hjælpe med at få ryddet ud og op så der kan tages nye billeder. Billeder som vil give fremvisninger.

Hussalg

Jeg kan forhøje chancen for et godt salg, gøre din forberedelse til fremvisninger nemmere, og give en meget lettere flytning. Men så skal du kontakte mig allerede inden ejendomsmægleren og fotografen kommer.

Din investering i livsforvandlende oprydning med KonMari metoden er:

For en dag af fem timers KonMari 4250 kr. (svarende til ca. 14 biografbesøg med guf, for to)
Et besøg kan være det du har brug for, for at komme igang, og så fortsætte selv. Et besøg kan også være med den kategori, du er gået i stå med.

For tre dage, af fem timers KonMari 12 000 kr. (svarer til lidt mere end det beløb, en familie i gennemsnit har af madspild om året)
Hvis du bor i en lille lejlighed, kan tre dage være nok til at du når igennem alle dine ting. Så har du et helt nyt overblik og overskud, både mentalt og økonomisk.

Hvis det er svært at betale på en gang, så kan vi aftale et fast beløb hen over nogle måneder.

Alle beløb er inkl. moms. Jeg kører i hele landet. Jeg bor i midt/øst jylland, så hvis du bor længere væk fra mig, vil jeg opfordre dig til at købe minimum tre dag i streg, så det hele ikke gå op i kørsel. Jeg tager 550 kr. i transportudgifter, for at komme til sjælland, og andre øer. Det mest nordlige og sydlige jylland tager jeg 200 kr. i transportudgifter. Hvis du bor så langt væk at du skal betale transportudgifter, så er det kun et engangsbeløb. Jeg bliver og overnatter i nærområdet.
 
Til alle som bor inden for området; Silkeborg, Aarhus, Viborg, Skanderborg, Herning, Horsens, Djursland, Aalborg, Ringkøbing er kørslen indregnet. Ring til mig ved tvivl 26274377