Kriseramte

Kriseramte kan pga. deres krise miste overblikket og hjemmet bliver mere og mere stressende at bo i. Der er brug for hjælp udefra for at få vendt situationen. Jeg vil nænsomt og effektivt hjælpe med at få hjemmet i orden sammen med borgerne. Så hvis du, som socialrådgiver, ser et behov hos en borger så henvend dig til mig.

Dagsinstitutioner

Jeg hjælper gerne daginstitutioner, som vil spare penge på indkøb og bruge deres tid mest muligt med børnene. Jeg hjælper med en effektiv ud- og oprydning, som giver optimal indretning, og tid til kerneydelsen. Kontakt mig i dag og hør nærmere. Jeg kan helt sikkert hjælpe jer.

Ældre

Jeg tilbyder oprydningshjælp ved hjælp af KonMari metoden til ældre, som skal flytte fra stort til småt. Med mine kompetencer guider jeg igennem hele processen. Kontakt mig i dag og hør nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Arbejdspladser

Som professionel oprydningskonsulent hjælper jeg også gerne arbejdspladser med oprydning ved hjælp af KonMari metoden. Arbejdspladser kan være kontoret, depotrummet eller andre steder overvældende pga. rod, hvor jeg kan tilbyde oprydningshjælp.

Prisen ekskl. moms.

Oprydning og systemer 1000 kr. i timen
Ring på 26 27 43 77 i dag