• Rydheltop KonMari

  "Jeg er blevet meget mere bevidst om hvad jeg er glad for at gå i af tøj, og det gør at jeg har det bedre nu."

 • Rydheltop KonMari

  "Før kunne jeg ikke lide at lægge tøj sammen, men med KonMari metoden er det hyggeligt, og jeg elsker hvordan mit tøjskab ser ud nu"

 • Rydheltop KonMari

  "Det er meget hurtigere at tømme opvaskemaskine nu, og vi får oftere ryddet helt væk efter aftensmaden efter KonMari oprydning"

Jeg kan hjælpe dig i mange situationer, her er beskrevet nogle. Ring endelig hvis du har spørgsmål på 26274377

Familien
Livet er for kort til stress, skældud og spildtid. Rod stresser og stress presser os og slider på relationerne. Hvis gode relationer og tid til gode ting er vigtigt så kan jeg hjælpe med at få håndteret rod i dybden. Så dybt at det er gjort en gang for alle. KonMari dit hjem og få tid og plads til det som er vigtigt for dig.
Fra stort til mindre
Det kan være uoverskueligt at finde ud af hvad der skal med og hvad der skal ud. Jeg kan hjælpe med overblikket og er med i den praktiske udførelse. Jeg kan også hjælpe dig med at hjælpe din mor eller far i processen med at komme på plejehjem.
Overskud både mentalt og økonomisk
Er du træt af at have for mange ting? Er du træt af at mangle plads, tid og penge til at lave det du elsker? Hvis ja, så kan jeg hjælpe dig ved at rydde ud og op i dine ting, det vil give dig et fornyet overblik og klarsyn til at tage gode til- og fravalg fremover. Og hjælpe dig til mere lethed og overskud og med mere tid til det som giver mening for dig.
Flyttehjælp
Hvad skal med videre? Det der ikke skal med, skal det sælges, doneres eller smides ud. Den skelnen kan jeg hjælpe med. Og alt det praktiske omkring det.
Folk med rengøringshjælp
Få mere rengøring for pengene ved at have et hjem som er ryddet op. Ryddet op på en måde som holder i længden. Alt får en plads og du kan nemt finde dine ting.
I hus til halsen
Har du længe haft dit hus til salg? Så kan jeg hjælpe med at få ryddet ud og op så der kan tages nye billeder. Billeder som vil give fremvisninger.
Hussalg
Jeg kan forhøje chancen for et godt salg, gøre din forberedelse til fremvisninger nemmere, og give en meget lettere flytning. Men så skal du kontakte mig allerede inden ejendomsmægleren og fotografen kommer.
Hjælp til privaten
Prisen inkl. moms. Jeg kører i hele landet.
 • Køb af intens forløb med tre dage i streg
  550 kr. i timen

  af 9 timer om dagen

 • Køb af ni gange
  600 kr. i timen

  af 5 timer

 • Køb af fem gange
  650 kr. i timen

  af 5 timer

 • Køb
  850 kr. i timen

  af 2-5 timer

Orden på depotrummet
"Jeg har skullet ha ryddet op på mit kaotiske depot længe, har tænkt det skal jeg bare lige har gjort …. men det er ikke blevet. Jeg valgte at bestille Mirjam i 3 timer. Vi var igang & Mirjam hjalp mig med at være tydelig på, hvad jeg har brug for fortsat & hvad jeg kan sige “farvel” til..."
Nu med orden i sit køkken
"Efter besøg af Mirjam har jeg ikke kun sagt farvel til de ting som ikke længere havde værdi for mig. Jeg er også blevet meget mere målrettet i mine indkøb, og laver ikke længere værdiløse fejlkøb..."

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du vide hvordan du får orden og overskud? Så giv mig din e-mail adr. Jeg lover at passe godt på den. Du kan altid afmelde dig.