• Rydheltop KonMari

  “At få hjælp af Mirjam til oprydning føles ubesværet og er en stor hjælp”

 • Rydheltop KonMari

  “Man kommer meget langt på kort tid”

 • Rydheltop KonMari

  “Simpel og effektiv metode til at fjerne rod en gang for alle”

Hjælp til oprydning hos det offentlige med KonMari metoden

Kriseramte
Kriseramte kan pga. deres krise miste overblikket og hjemmet bliver mere og mere stressende at bo i. Der er brug for hjælp udefra for at få vendt situationen. Jeg vil nænsomt og effektivt hjælpe med at få hjemmet i orden sammen med borgerne. Så hvis du, som socialrådgiver, ser et behov hos en borger så henvend dig til mig.
Dagsinstitutioner
Jeg hjælper gerne daginstitutioner, som vil spare penge på indkøb og bruge deres tid mest muligt med børnene. Jeg hjælper med en effektiv ud- og oprydning, som giver optimal indretning, og tid til kerneydelsen. Kontakt mig i dag og hør nærmere. Jeg kan helt sikkert hjælpe jer.
Ældre
Jeg tilbyder oprydningshjælp ved hjælp af KonMari metoden til ældre, som skal flytte fra stort til småt. Med mine kompetencer guider jeg igennem hele processen. Kontakt mig i dag og hør nærmere og få et uforpligtende tilbud.
Arbejdspladser
Som professionel oprydningskonsulent hjælper jeg også gerne arbejdspladser med oprydning ved hjælp af KonMari metoden. Arbejdspladser kan være kontoret, depotrummet eller andre steder overvældende pga. rod, hvor jeg kan tilbyde oprydningshjælp.
Hjælp til privaten
Prisen ekskl. moms.
 • Oprydning og systemer
  750 kr. i timen
Orden på depotrummet
“Jeg har skullet ha ryddet op på mit kaotiske depot længe, har tænkt det skal jeg bare lige har gjort …. men det er ikke blevet. Jeg valgte at bestille Mirjam i 3 timer. Vi var igang & Mirjam hjalp mig med at være tydelig på, hvad jeg har brug for fortsat & hvad jeg kan sige “farvel” til…”
Nu med orden i sit køkken
“Efter besøg af Mirjam har jeg ikke kun sagt farvel til de ting som ikke længere havde værdi for mig. Jeg er også blevet meget mere målrettet i mine indkøb, og laver ikke længere værdiløse fejlkøb…”

Få tilbud, inspiration og hjælp til din oprydning.

Tilmeld dig, mit nyhedsbrev og få en tjekliste der giver dig overblik og fokus. God oprydningsfestival.