Orden i Tømmerhandlen, XL Byg

”Mirjam har god forståelse for forretningen, og byder ind med systemer og arbejdsgange, som bidrager positivt til hverdagen. Mirjam har ikke branchekendskab, men formår at stille de rigtige – og ”frække” spørgsmål” – som bidrager til bedre bundlinje.

Udover orden og arbejdsgange, har Mirjam også fokus på kundetilfredshed og godt arbejdsmiljø for personalet. Mirjam byder ind med stor energi og gennemslagskraft, og er god til at få personalet med i processen. En god investering, som har kort tilbagebehandlingstid."

– Direktør Kurt Buhl, Tømmergaarden, Gjern – En del af XL Byg

Udtalelse fra Combitherm, Morten Hansen, Regional Sales Manager

1; Hvordan havde du det med dit skrivebordsområde før jeg kom?
"Det var for rodet og uoverskueligt, havde lidt opgivet, kunne ikke rigtig huske hvor tingene lå, alt for meget gammelt var gemt"

2; Hvad syntes du om måden jeg hjalp dig på?
"Superfin personlig rådgivning, fik flere info end forventet, vi gik godt i spænd den dag."

3; Hvordan har du det nu her bagefter med dit skrivebord?
"Jeg føler at jeg har et bedre overblik i skrivebordsområdet, er glad for at det ikke roder, det giver et andet indtryk, jeg vil helt klart forsøge at holde denne stil fremover
Jeg har talt med Morten her ca. tre måneder efter, og det system han fik den dag jeg var forbi, holder endnu. Han nyder enkeltheden, og det overskud hans orden og system giver ham.”